Els nostres professionals

 

Judit Judit Martín López

Mare de dos nens, professora de dansa, professora de ioga per a adults, embarassades, nadons, nens i família. També és ballarina, doula i instructora de porteig.

  Jessica Entrena

Mare, professora de ioga per adults, famílies, embarassades i mares amb nadons. Formada en recuperació del sol pèlvic i terapeuta ocupacional.

natassja Natassja Jiménez

Mare, ballarina, mestra, coreògrafa, formadora i terapeuta. S’ha format durant 7 anys al Quebec com a guia acompanyant al naixement conscient.

 foto Maira

Maira Espriu

Mare, infermera, mestra de cant, musicoterapeuta, contacontes i conductora de tallers de música per a embarassades i nadons de 0 a 3 anys.

Irene Irene Aguado

Directora de MAMIfit Vallès Oriental. Graduada en Tècniques de l’Activitat Física i l’Esport i MEF. Formada en abdominals hipopresius. Col·legiada 53.504.  Especialista en pre part i post part.

 ester Ester Bonachera

Entrenadora de MAMIfit Vallès Oriental. Graduada en Tècniques de l’Activitat Física i l’Esport. Formada en abdominals hipopresius. Col·legiada 55.321. Especialista en pre part i post part.

 Maria Angels Maria Angels Martínez – col·legiada nº 10804

Diplomada en Fisioteràpia, màster en reeducació del sòl pelvià pre i postpart i postgrau en intervenció psicomotriu preventiva.

Lora Stoyanova

Infermera pediàtrica a l’Hospital de Mollet.  És assessora de lactància i IBCLC (Consultora Internacional Certificada en Lactància Materna).

Carolina Harboe

Mare, llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments, màster internacional en Nutrició i Dietètica, formada en alimentació infantil, nutrició energètica i medicina xina.

Paula Paula Rodriguez Alessi

Mare, pediatre, consultora en lactància materna i IBCLC. Responsable del servei de lactància materna i pediatre d’urgències de l’Hospital de Nens de Barcelona.

Sonia Sonia Albaladejo

Mare i pediatra amb estudis de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i formada a l’Hospital Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell. Treballa com a pediatra d’atenció primària al CAP de Barberà del Vallès.

 Neus Querol Neus Querol

Doula i educadora de massatge infantil per a nadons i infants i mare de 3 fills. És assessora de lactància des del 1997 i des del 2006 IBCLC (Consultora internacional certificada en lactància materna). Membre del comitè de lactància materna i docent de professionals sanitaris a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Vicky Vicky Mateu

Mare i doula especialitzada en criança respectuosa i educació lliure i activa, dietista naturista, tècniques de moviment i tècniques manuals.

Maria Castellana Maria Castellana

Mare, antropòloga i mestra d’educació infantil especialitzada en pedagogia activa, educació lliure i criança respectuosa.

Laia Laia Sisteró

Llicenciada en Belles Arts i artista (fa pintura, escultura, disseny, il·lustració…). L’experiència de ser mare la va portar a compaginar el magisteri amb la creació d’escultures (mà, peu, panxa) que pretenen plasmar i immortalitzar records únics de les nostres vides.

 foto silvia tallada Sílvia Tallada Ytchart – col·legiada nº 7559

Estudis superiors de Medicina Tradicional Xinesa per l’Escola Superior de MTC i des de la vessant més clàssica per l’Escola de Medicina Clàssica Xinesa. Diplomada en Fisioteràpia per les Escoles Universitàries Gimbernat-UAB.
 Sonia Cano Sonia Cano

Mare i doula. Diplomada en fisioteràpia i formada en osteopatia a la EOB. Té post-grau en obstetricia i ginecologia i està especialitxada en el tractament d’embarassades i nadons.

Roser Roser Samsó

Mare i llevadora amb més de 15 anys d’experiència en sales de parts. També té formació en medicina tradicional xinesa: acupuntura, moxibustió, flors de bach i qi gong.

Ariana Ariana Cornet

Ginecòloga formada a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, actualment adjunta de l’Hospital de Mollet i especialista en Sòl Pelvià. Ginecòloga al Centre Mèdic Jaume I de Mollet i col·laboradora a Clínica Eugin. Mare de tres fills.