Què oferim?

  • Sala activitats
  • Botiga
  • Sala de teràpies

A la BOTIGA trobaràs tot el que necessites per a la lactància -roba, sostenidors, productes Medela…-, un ampli catàleg de portanadons, bolquers de tela, cosmètica natural, roba de primera posada, joguines de fusta  i sabates per les primeres passes. A més a més sempre disposaràs d’un assessorament honest i personalitzat ja que un infant necessita moltes coses -cotxet, bressol, banyera, roba…-, però no tantes com de vegades ens fan creure. Volem, doncs, orientar-te per a què no omplis la casa d’objectes innecessaris.

A la SALA d’ACTIVITATS podràs cuidar-te i gaudir de l’embaràs (preparació al part, ioga prenatal, dansa per embarassades, fitness embaràs) i el postpart (ioga amb nadons, dansa amb nadons, dansa en família, fitness, hipopressius, estimulació musical o massatge infantil).  I, un cop passats aquests primers mesos/anys tan intensos, si busques una activitat només per a tú, t’oferim ioga & hipopressius, dansa, Fitness i hipopresius.

També fem xerrades i tallers sobre lactància, primers auxilis, alimentació complementaria, límits en la criança

Finalment a la SALA de TERÀPIES podreu cuidar-vos abans i després del part amb la nostra fisioterapeuta, osteòpata i nutricionista.

Alhora disposem d’un espai de joc pels infants i, posem a la vostra disposició, hamaquetes, un canviador i una cadira còmoda per donar el pit: el nostre racó de lactància.