Estimulació musical per a nadons

estimulació musicalLa cançó, el joc, el moviment, l’escolta i els instruments contribueixen a enfortir el desenvolupament cognitiu i emocional de l’infant.

Cantarem i escoltarem cançons de bressol, de falda, cantarelles, audicions en general i cançons de composició pròpia. Utilitzarem diferents materials sonors, tàctils i visuals com els instruments musicals, titelles, teles, llums de colors… que ens ajudaran a crear expectació, curiositat i també els impulsaran a expressar-se amb més riquesa.

Enmig d’un espai relaxat podreu compartir vivències que contribuiran a enfortir el vincle amb el vostre infant i us ajudaran a escoltar-lo i a conèixer-lo una mica millor.

Nadons de 2 a 12 mesos 

A través de moixaines, jocs de falda, cançons i instruments ajudarem els petits de la casa a descobrir el cos, el llenguatge oral, el ritme i la veu. La música els servirà per sentir, per percebre i per expressar-se i fomentarà el vincle afectiu amb el seu pare i/o mare.

Infants de 1 a 3 anys

A través de jocs dansats, cançons i música aprofundirem en la concentració i l’expressió, a prestar atenció a una música, a uns moviments, a una seqüència ordenada, a un text, a un vocabulari.  En aquesta etapa els tallers incorporen jocs de moviment organitzats de manera col·lectiva fomentant així la relació amb els altres. Sense deixar d’aprofundir en la relació afectiva entre adult i infant.

Preu: 38€/mes