Taller porta nadons

TALLER BÀSIC:

Us mostrem les diferències entre els porta nadons ergonòmics i els que no ho són, quin tipus de porta nadons hi ha al mercat i, sobretot, us ensenyem com utilitzar-los.
Si ja teniu una motxilla, fulard, bandolera… podeu portar-la i us ensenyem a treure’n el màxim partit. I si no en teniu, podeu provar amb les nostres.

El taller té un preu de 5€ a descomptar si compres un porta nadó.

 

TALLER A MIDA PER GRUPS:

Són tallers organitzats especialment per a un grup de persones (amigues, veïnes, grup de criança…). Són tallers a mida on, a més de porta nadons podem portar roba de lactància, bolquers de tela… A més a més, ens desplacem fins a casa teva (Vallès Oriental i Occidental).

Duració: 2h – Preu: 10€ persona amb un mínim de 8 famílies.

*I si compres per import superior a 15€ no pagues el taller.

PERSONALITZATS

Els porta nadons ergonòmics són la manera més natural (a part dels braços) per portar als nostres fills doncs estan pell a pell amb els pares, escoltant la seva veu, la seva olor i escalfor corporal i participant activament de la vida en família.

Hi ha molts tipus de porta nadons i, a Mama Lloca, us ensenyem quin és el més adequat per a vosaltres en funció de l’edat i el pes del vostre fill, el vostre estil de vida (si teniu gos, us agrada caminar, viviu a un pis sense ascensor, teniu altres fills…) i l’època.

 

TALLER/ASSESSORAMENT INDIVIDUAL via SKYPE:

Si vius lluny i no pots venir a fer un taller, et donem l’opció de fer formació via Skype.

T’ensenyem de manera personalitzada tot el que necessites relacionat amb els porta nadons. Digues què vols i t’ho ensenyarem.
Duració: 1h – Preu: 30 € *

* Per compres superiors a 45€ es descomptaran 10€ en el taller.

Per concertar una assessoria, posat en contacte amb nosaltres al 935936663 o a mamalloca@gmail.com
Sempre portem amb nosaltres un nino de porteig per si el teu nadó està dormit o en el moment del taller no té ganes de ser portejat.