Estimulació musical per a nadons i petits

estimulació musicalLa cançó, el joc, el moviment, l’escolta i els instruments contribueixen a enfortir el desenvolupament cognitiu i emocional de l’infant.

Cantarem i escoltarem cançons de bressol, de falda, cantarelles, audicions en general i cançons de composició pròpia. Utilitzarem diferents materials sonors, tàctils i visuals com els instruments musicals, titelles, teles, llums de colors… que ens ajudaran a crear expectació, curiositat i també els impulsaran a expressar-se amb més riquesa.

Enmig d’un espai relaxat podreu compartir vivències que contribuiran a enfortir el vincle amb el vostre infant i us ajudaran a escoltar-lo i a conèixer-lo una mica millor.

Nadons de 2 a 12 mesos 

A través de moixaines, jocs de falda, cançons i instruments ajudarem els petits de la casa a descobrir el cos, el llenguatge oral, el ritme i la veu. La música els servirà per sentir, per percebre i per expressar-se i fomentarà el vincle afectiu amb el seu pare i/o mare.

Infants de 12 a 24 mesos

A través de jocs dansats, cançons i música aprofundirem en la concentració i l’expressió, a prestar atenció a una música, a uns moviments, a una seqüència ordenada, a un text, a un vocabulari. Tot a través del moviment que requereix aquesta etapa on els infants reclamen major autonomia i tenen les seves pròpies preferències.

Infants de 2 a 3 anys 

En aquesta edat els infants ja tenen la capacitat de cantar cançons, d’articular la parla, de dansar, per això, els tallers incorporaran jocs de moviment organitzats de manera col·lectiva fomentant així la relació amb els altres. Sense deixar d’aprofundir en la relació afectiva entre adult i infant.

Preu: 38€/mes