pop-in-individual-campervan-blue_jpg
pack-10-pop-in-v2-bambu-vivo-con-accesoriospop-in-individual-rockets_jpgballenas_copy4estrellas-azules_copy2zapatillas_copy4estrellas_turquesa_copy2topos-fucsia_copy2BANYADORpanal-estrellapanal-mini-estrellabolsa-de-transportepapel-absorbente-esponja-con-formapapel-protector-ultrasoftpipiconesbandana-star-rotuladadiscos-de-lactancia-simplexpop-in-individual-monster-edie_jpgpop-in-individual-campervan-blue_jpg

Bolquers de Tela

Si et planteges utilitzar bolquers de tela o ja els utilitzes però no t’acabes d’ensortir, et recomanem que vinguis a una de les xerrades gratuïtes que realitzem al nostre centre sobre l’ús de bolquers de tela.

Amb uns quants trucs i consells veuràs que és més senzill del què et pensaves!!!

I, a més de bolquers de tela també disposem de paper de cel·lulosa i bosses hermètiques pel transport de bolquers usats.

 

Detalls del producte

Avantatges dels Bolquers de Tela respecte els bolquers d’un sol ús:

  • És el millor pel culet dels nadons:

– Minimitza els efectes abrasius de l’orina i les deposicions per la qual cosa és especialment recomanable per nens amb dermatitis o pells molt sensibles.

– Millora la transpiració de la pell el que suposa un major confort i frescor pel nadó.

– Redueix la temperatura de la zona dels genitals (especialment rellevant en els nens).

  • Suposa un gran estalvi econòmic per a les famílies: la despesa en bolquers d’un sol ús és d’entre 1.500 i 2.000 euros  (càlcul aproximat fins als 2 anys d’edat) mentre que la inversió en bolquers reutilitzables és d’entre 300 i 600 euros.
  • És el millor pel medi ambient: A Espanya tirem a l’any al voltant de 1.600 milions de bolquers d’un sol ús i s’estima que calen entre 200 i 500 anys per que es degradin completament.