Fisioteràpia

La fisioteràpia és una teràpia manual que ajuda a alleugerir les molèsties causades pel desajust en el nostre cos. Durant tot l’embaràs, però especialment en el darrer trimestre, podem patir algunes molèsties com lumbàlgies, ciàtica, problemes circulatoris o rampes. És important posar-hi remei en mans d’un professional especialitzat.

Per al tractament s’utilitzen tècniques suaus i segures i adaptades a cada pacient. Sempre es té en compte l’edat, el sexe, la tipologia i l’estat de salut del pacient.

En l’EMBARÀS la fisioteràpia pot ajudar:

  • A alleugerir les conseqüències de l’adaptació de la columna lumbar al ventre matern: dolor ciàtic, contractures musculars, etc.
  • Amb el massatge circulatori i el drenatge limfàtic es redueix la inflamació de les cames i turmells.

En el POSTPART pot ajudar:

  • A alleugerir dolors lumbars i contractures musculars com a conseqüència de la postura adoptada a l’hora de donar el pit o pel fet d’agafar en braços al nadó.
  • A treballar la postura i la faixa abdominal per tornar a enfortir els músculs que, després del part, poden estar febles.
  • A reeducar el sòl pèlvic i evitar o solucionar problemes d’incontinència urinària i prolapses.

És important una adequada valoració i recuperació postpart, hi hagi o no símptomes de disfunció i lesió, per rehabilitar els teixits i la musculatura i prevenir l’aparició de futures disfuncions abdomino-pelvianes.

Oferim tractaments per a la dona, la dona embarassada i l’home.

El preu oscil·la entre els 35€ i els 45€ en funció del tipus de tractament i la duració del mateix. Consulta’ns per a més informació i reserves.

Passa consulta en horari de matí , migdia i tarda.