Rehabilitació del sòl pelvià

Tenir cura del sòl pelvià és important en qualsevol  moment de la vida d’una dona. No obstant, situacions com l’embaràs, el part, el postpart, la menopausa o la pràctica d’esports d’impacte com córrer, aeròbic, tennis,… poden provocar lesions en el sòl pelvià impedint que pugui seguir fent correctament la seva funció.

Alguns dels símptomes que ens ajuden a detectar  un problema són:

  • Incontinència urinària, de gasos o fecal.
  • Urgència o dificultat per orinar.
  •  Prolapses lleus i moderats.
  • Restrenyiment.

rehabilitació sol pelvia

Sovint confiem que amb el pas del temps aquestes alteracions milloraran per si soles o creiem que no si pot fer res. Però la realitat és que la majoria d’aquestes disfuncions es poden prevenir i tractar fàcilment des de la fisioteràpia, de manera indolora i no invasiva, amb l’objectiu de recuperar la funcionalitat i millorar la qualitat de vida de la dona.

Per tant, és important una adequada valoració i recuperació postpart, hi hagi o no símptomes de disfunció i lesió, per rehabilitar els teixits i la musculatura i prevenir l’aparició de futures disfuncions abdomino-pelvianes.

rehabilitació sol pelvia

La primera visita té un preu de 45€. En cas de ser necessaries més visites, les posteriors són a 40€ i existeixen packs per 35€.

La fisioterapeuta passa consulta  en horari de matí, migdia i tarda. Contacte amb nosaltres per més informació o per demanar-nos hora.